Målrettet træning og uddannelse, der betaler sig

Behovet for uddannelse og træning har aldrig været større i danske og internationale virksomheder. Nye krav i markedet og mange interne forandringer betyder, at virksomhederne konstant må klæde ledere og medarbejdere på til konkrete kommunikationsudfordringer, de ofte ikke har stået over for tidligere.

Lederuddannelse - Resonans Kommunikation

I Resonans Kommunikation har vi med stor succes udviklet og forbedret kommunikations-performancen for mange ledere og andre med vigtige kommunikationsopgaver. En del af ’hemmeligheden’ er at træne i præcis det, der kan understøtte ledere og medarbejdere i deres foranstående processer. Derfor arbejder vi tit med korte og intensive workshops, som giver lederen det rette afset til at håndtere forandringen frem for de mere lange og tunge teoretiske uddannelser, som er svære at konvertere til dagligdagen.

Trænings- og uddannelsesforløbene tilpasses altid virksomhedens konkrete behov, og vi træner og uddanner både i intern og ekstern kommunikation. Forløbene kan spænde fra en enkeltstående session til længerevarende forløb og kan fx inddrage metoder som Disc-analyse og Balanced Scorecard.