Kom sikkert igennem kriser og forandringer med offentlig interesse

De senere år har mange af de mere involverende aspekter i den interne kommunikation fundet større og større fodfæste i den eksterne. Store forandringer, fyringer eller brand-kriser interesserer ikke kun medarbejderne, men også pressen, aktionærerne og andre eksterne interessenter.

Interne udmeldinger kan havne i medierne, og medarbejderne ser med, når deres CEO giver interview i TV. Derfor er det i mange tilfælde afgørende at sammentænke ekstern og intern kommunikation og skabe den rette synergi. I Resonans Kommunikation har vi rødder i den interne kommunikation. Førnævnte udvikling betyder dog, at vi i dag kalder os et kommunikationsbureau med speciale i intern kommunikation, men med øje for alle aspekter i virksomhedens kommunikation – også den eksterne.

På den eksterne front har vi derfor tilknyttet konsulenter med mange års erfaring med pressearbejde og krisekommunikation. Vi samarbejder derudover fast med Kudos Kommunikation, som har særligt stærke kompetencer inden for PR, branding og storytelling.

Presse og krisehåndtering - Resonans Kommunikation