Hvad kendetegner en
digital parat kommunikationsafdeling?

Intern kommunikation

 • I støtter udbredelsen af samarbejdsværktøjer som Workplace, Slack og Yammer og styrker dermed kommunikationen på tværs af siloer.
 • I udnytter medarbejdernes ”mobile moments” ved at give mulighed for dialog, læring og nyhedsopdateringer på mobilen.
 • I måler effekten af jeres kommunikation og bruger løbende data til at forbedre jeres indsatser.
 • I samarbejder med IT, HR og topledelsen om udvikling af digitale løsninger, der understøtter jeres fælles mål om glade, effektive, engagerede og dygtige medarbejdere.
 • I hjælper topledelsen med at involvere medarbejdere og få strategiske input – fx via blogs med mulighed for kommentering eller tilstedeværelse på interne SoMe-platforme.
 • I ved, at Generation Y’s måde at kommunikere og samarbejde på bliver toneangivende for fremtidens interne kommunikation, og I interesserer jer for at facilitere dens behov for øget tempo og involvering.
 •  

  Andre gør endnu mere. Enhver virksomhed skal gøre tingene på sin måde, men alle digitalt parate kommunikationsafdelinger forstår udviklingen og følger med. De kender de digitale værktøjer, identificerer løbende virksomhedens behov og potentialer og tager aktivt ansvar for at udnytte de digitale muligheder.

Jakob Rasborg - Digital parathed

Jakob Rasborg
Adm. direktør og partner
Resonans Kommunikation

jakob@resonans-kommunikation.dk
20 92 13 11

Ekstern kommunikation

 • I begår jer ligeså naturligt på Twitter, LinkedIn og Snapchat som i aviser og på tv.
 • I forstår, at en glad kunde på sociale medier er den bedste markedsføring, I kan få.
 • I versionerer indhold på tværs af online og offline medier, med respekt for den enkelte kanals særlige karakteristika.
 • I måler effekten af jeres indsats, offline såvel som online. I bruger online-data til at forbedre hjemmeside og indhold på sociale medier.
 • I samarbejder med HR, markedsføring og IT om at nå virksomhedens overordnede mål – som et godt brand, at være en attraktiv arbejdsplads samt at sælge jeres ydelser eller produkter.
 • I forstår værdien af aktive medarbejdere på sociale medier og har fokus på employee advocacy.
 •  

  Andre ønsker at tage det digitale endnu længere. Her arbejder man med chatbots, VR og har helt droppet printannoncering og en aktiv presseindsats til fordel for sociale medier og SEO. Der er ikke noget, som er mere rigtigt end andet – hver virksomhed må finde den mest effektive måde at opnå sine mål på og bruge de til enhver tid bedste metoder og kanaler til det.

Astrid Haug - Digital parathed

Astrid Haug
CEO
Astrid Haug Bureau

astrid@astridhaug.dk
30 25 80 35

Hvem stÅr bag Digital parathed?

Resonans Kommunikation - Digital parathed

Vi hjælper virksomheder med at optimere den interne kommunikation. Vi tilbyder rådgivning, foredrag, workshops og implementeringsassistance til både offentlige og private virksomheder, og vi bruger altid de nyeste digitale muligheder til at optimere kommunikation, samarbejde og problemløsning i virksomheden. Sammen med Astrid Haug Bureau tilbyder vi helhedsorienterede løsninger, der fungerer såvel eksternt som internt.

resonans-kommunikation.dk

Astrid Haug - Digital parathed

Vi hjælper virksomheder med at navigere i en mere og mere digital verden. Vi tilbyder strategisk rådgivning inden for digital transformation, sociale medier, employee advocacy og politisk kommunikation, og vi holder foredrag og workshops for både offentlige og private virksomheder. Sammen med Resonans Kommunikation tilbyder vi helhedsorienterede løsninger, der fungerer såvel eksternt som internt.

astrid-haug.dk

Deltag i debatten pÅ LinkedIn

Så skyd løs med kommentarer og gode råd i vores LinkedIn-gruppe, hvor vi allesammen kan diskutere og gøre hinanden klogere.

Deltag i debatten på Facebook

Digitalparathed på LinkedIn

Jakob Rasborg - Digital parathed

Jakob Rasborg
Adm. direktør og partner
Resonans Kommunikation

jakob@resonans-kommunikation.dk
20 92 13 11

Astrid Haug - Digital parathed

Astrid Haug
CEO
Astrid Haug Bureau

astrid@astridhaug.dk
30 25 80 35