Om Resonans Kommunikation

Vi mener, at kommunikation er et af de vigtigste aspekter at optimere, hvis kunden skal vedligeholde eller skabe en konkurrencedygtig og effektiv virksomhed, men det er sjældent nok kun at vide noget om kommunikation, når man udvikler og effektiviserer forretningen.

Vi har taget konsekvensen, og hos os vil du derfor møde konsulenter, der også har dyb indsigt i organisationsudvikling, HR og ledelse. Fælles for dem er, at de kan koble deres indsigt med deres kommunikationskompetencer, og således udvikle skræddersyede løsninger til kunderne.

Resonans Kommunikation

Vimmelskaftet 41F, 3. og 4. sal

DK 1161 København K
Tel. +45 70 60 50 99
Cvr: 33292996
E-mail

 

Jakob Rasborg

Adm. direktør og partner
+45 20 92 13 11 E-mail

Jakob er partner & adm. dir. i Resonans Kommunikation. Jakob har mange års erfaring med ledelse og kommunikation, som kommunikationschef, rådgiver, procesleder og underviser.

Pelle Nilsson

Direktør og partner
+45 40 500 250 E-mail

Pelle er partner i Resonans Kommunikation. Pelle er en erfaren rådgiver for ledere og kommunikatører i strategisk ledelses- og organisationskommunikation.

Peter Daniel Olsen

Kreativ chef
+45 29 902 902 E-mail

Peter er kreativ chef i Resonans Kommunikation. Han er både rådgiver og producent på grafiske og digitale projekter, som kræver visuel identitet.

Emil Kragh-Schwarz

Seniorrådgiver
+45 51 92 93 17 E-mail

Emil er kommunikationskonsulent i Resonans Kommunikation. Emil er cand.comm i journalistik fra Roskilde Universitet.

Thelma Kaare Nielsen - Resonans Kommunikation

Thelma Kaare Nielsen

Seniorrådgiver
+45 3091 9275 E-mail

Thelma er seniorkonsulent hos Resonans Kommunikation. Thelma har mange års erfaring med kommunikation, hr, procesfacilitering, undervisning, coaching samt ledelses- og teamudvikling. Hun er akkrediteret og erfaren bruger i profliværktøjer som Insights Discovery, JTI og DISC.

Charlotte Kongsted - Resonans Kommunikation

Charlotte Kongsted

Juniorkonsulent
+45 26 29 23 90 E-mail

Charlotte studerer Cand. Mag. i Dansk med specialisering i kommunikation ved Københavns Universitet.

Louise Lyngaa - Resonans Kommunikation

Louise Lyngaa

Associeret partner
+45 24 77 02 77 E-mail

Louise er associeret partner hos Resonans Kommunikation. Louise har mange års erfaring som ledelsesrådgiver, underviser, proces- og projektleder inden for kommunikation fra blandt andet Rambøll.

Morten Gade - Resonans Kommunikation

Morten Gade

Associeret Partner
+45 93 60 94 90 E-mail

Morten er associeret partner og digital rådgiver hos Resonans Kommunikation. Morten har mange års erfaring som rådgiver bl.a. som partner og digital director i Kontrapunkt. Som rådgiver har han speciale i samspillet mellem strategi, digitale medier og kommunikation.

Lars Sandstrøm

Lars Sandstrøm

Samarbejdspartner
+45 40 96 13 88 E-mail

Lars er associeret samarbejdspartner hos Resonans Kommunikation. Lars har mange års erfaring som rådgiver i kommunikation, branding og relationsudvikling. Han leder til daglig Corporate Relations, der har ekspertise i dialog, relationer og strategi.

Kudos Kommunikation

Kudos Kommunikation

Samarbejdspartner
kudos.dk

Kudos Kommunikation er associeret samarbejdspartner hos Resonans Kommunikation. Kudos er et kommunikationsbureau, som med begge ben i Public Relations fagets blik for det omgivende samfunds agendaer arbejder på tværs af fagskel og værktøjer. Fra strategi over budskaber til eksekvering. Med udgangspunkt i målgruppen er Kudos rådgivning baseret på indsigt, research og kreativitet samt mange års erfaringer fra branchen.