Om Resonans Nordic

Vi mener, at kommunikation er et af de vigtigste aspekter at optimere, hvis kunden skal vedligeholde eller skabe en konkurrencedygtig og effektiv virksomhed, men det er sjældent nok kun at vide noget om kommunikation, når man udvikler og effektiviserer forretningen.

Vi har taget konsekvensen, og hos os vil du derfor møde konsulenter, der også har dyb indsigt i organisationsudvikling, HR og ledelse. Fælles for dem er, at de kan koble deres indsigt med deres kommunikationskompetencer, og således udvikle skræddersyede løsninger til kunderne.

Resonans Nordic

Turesensgade 5
DK 1368 København K
Tel. +45 70 60 50 99
Cvr: 33292996
E-mail

 

Jakob Rasborg

Adm. direktør og partner
+45 20 92 13 11 E-mail

Jakob er partner & adm. dir. i Resonans Nordic. Jakob har mange års erfaring med ledelse og kommunikation, som kommunikationschef, rådgiver, procesleder og underviser.

Pelle Nilsson

Direktør og partner
+45 40 500 250 E-mail

Pelle er partner i Resonans Nordic. Pelle er en erfaren rådgiver for ledere og kommunikatører i strategisk ledelses- og organisationskommunikation.

Peter Daniel Olsen

Kreativ chef
+45 29 902 902 E-mail

Peter er kreativ chef i Resonans Nordic. Han er både rådgiver og producent på grafiske og digitale projekter, som kræver visuel identitet.

Emil Kragh-Schwarz

Seniorrådgiver
+45 51 92 93 17 E-mail

Emil er kommunikationskonsulent i Resonans Nordic. Emil er cand.comm i journalistik fra Roskilde Universitet.

Thelma Kaare Nielsen - Resonans Kommunikation

Thelma Kaare Nielsen

Seniorrådgiver
+45 3091 9275 E-mail

Thelma er seniorkonsulent hos Resonans Nordic. Thelma har mange års erfaring med kommunikation, hr, procesfacilitering, undervisning, coaching samt ledelses- og teamudvikling. Hun er akkrediteret og erfaren bruger i profliværktøjer som Insights Discovery, JTI og DISC.

Lasse Wulff Andersen - Resonans Kommunikation

Lasse Wulff Andersen

Associeret partner i Resonans Nordic
+45 26 20 06 66 E-mail

Lasse har 15 års erfaring med evaluering, kortlægning og analyse inden for en længere række policy områder og sektorer. Analyserne er typiske udført for EU-Kommissionen, FN og Verdensbanken samt danske myndigheder. Analyseopgaver har bl.a. være inden for arbejdsmarkedsområdet, erhvervsfremme, innovation og digitalisering, sundhedssektoren samt transportsektoren.

Morten Gade - Resonans Kommunikation

Morten Gade

Associeret Partner
+45 93 60 94 90 E-mail

Morten er associeret partner og digital rådgiver hos Resonans Nordic. Morten har mange års erfaring som rådgiver bl.a. som partner og digital director i Kontrapunkt. Som rådgiver har han speciale i samspillet mellem strategi, digitale medier og kommunikation.

Lars Sandstrøm

Lars Sandstrøm

Samarbejdspartner
+45 40 96 13 88 E-mail

Lars er associeret samarbejdspartner hos Resonans Nordic. Lars har mange års erfaring som rådgiver i kommunikation, branding og relationsudvikling. Han leder til daglig Corporate Relations, der har ekspertise i dialog, relationer og strategi.